58-årige Grant Cardone står bag sin egen succes. Han er forretningsmand og har et milliard-imperium under sig. Og da den amerikansk rigmand tjente sin første million, var det ikke til lyden af champagnepropper. Faktisk fejrede han det overhovedet ikke og husker heller ikke øjeblikket. 

Det skriver det amerikanske erhvervsmedie CNBC.

»Millionærstatus er i dag, hvad den amerikanske middelklasse var i 1960’ernes USA,« lyder den kontroversielle udmelding fra den 58-årige amerikanske forretningsmand og forfatter Grant Cardone til CNBC:

»Når du tjener din første million dollars, så tænker du, ’nå ja, det er jo ingen penge. Millionærer er den nye middelklasse'.« 

Det kan lyde fuldstændig vanvittigt at høre Grant Cardone sammenligne nutidens millionærstatus med 1960’ernes middelklasse. Han påstår, at en million dollars rækker til mellem fire og fem år. De gode nyheder er, at når du først begynder at tjene penge, så opbygger du momentum og får lyst til at tjene endnu flere. Og noget tyder på, at Grant Cardone ved, hvad han taler om. Som 25-årig kæmpede han for at få enderne til at mødes som bilsælger. Han tog et valg om at investere i sig selv, og brugte tid på at lære om salg og bilbranchen, og investeringen bar frugt. Som 30-årig tjente han sin første million, men her stoppede festen ikke. I dag er manden 58 år og har startet fem forretninger op fra bunden, skrevet syv bøger om salg og marketing og opbygget et 350 millioner dollar stort ejendomsimperium.

Selvom Grant Cardone udtaler sig i grådige vendinger om penge, så har manden også en filantropisk side. For hvad skal man bruge alle de penge, som man tjener?

'Man skal hjælpe sine medmennesker', lyder det fra Grant Cardone, som opfordrer folk til at blive rige for at hjælpe en masse mennesker – og så blive endnu rigere.

I 2016 blev Grant Cardone nummer 1 på det amerikanske erhvervsmagasin Forbes liste ’25 Marketing Influencers to Watch in 2017’. Privat er Grant Cardone medlem af den kontroversielle Scientology-kirke.

I videoen nedenfor kan du se Grant Cardone forklare, hvad det kræver at blive millionær.