Ifølge avisen New York Post har den afrikanske stuepige, der anklager Dominique Strauss-Kahn for voldtægt, fortsat sin sidegesjæft som prostitueret på et hotelværelse, som New Yorks anklagemyndighed har betalt for.

- Da hun var under overvågning, var der adskillige ’stævnemøder’ på det hotelværelse, som distriktsanklageren betalte for. Det var en fantastisk ordning for hende… Hun betalte ikke en øre for at være der, og hun brugte værelset til sine møder med mænd, citerer New York Post en anonym kilde fra New Yorks anklagemyndighed for.

strauss-kahn kombi2

Værelset boede hun på, fordi man ønskede at beskytte den afrikanske kvinde fra pressen og andre, der har interesse i den højt profilerede sag, hvor hun anklager Dominique Strauss-Kahn for forsøg på at have voldtaget hende.

Det forlyder, at nogle af de velbeslåede gentlemen, der frekventerede hotelværelset, også kom med dyre smykker til hende. Det er uklart, hvor mange besøg, der fandt sted i de to uger op til 1. juni, hvor kvinden var under opsyn, ligesom det heller ikke vides, om hun stadig opholder sig på hotellet og i så fald stadig betjener kunder der, fordi politiet ikke længere har hende under konstant overvågning.

Sympatien for stuepigen, der anklager Dominique Strauss-Kahn for voldtægt, er efterhånden forsvindende lille – i hvert fald hos den amerikanske tabloidavis New York Post, der har dækket sagen intenst, siden franskmanden, der var chef for den Internationale Valuta Fond (IMF), den 14. maj blev lagt i håndjern i lufthavnen i New York og ført ud af et fly på vej til Paris.

Sidenhen har Strauss-Kahn siddet i husarrest på Manhattan, men er nu blevet sat på fri fod. Dommerens ophævelse af husarresten skyldes, at den afrikanske stuepiges troværdighed er blevet totalt undermineret af hendes forbindelser til kriminelle, løgne om en tidligere voldtægt og en stærkt belastende telefonaflytning, der peger på, at hun var ude på at malke ’sin voldtægtsmand’ for penge.

Selv om Dominique Strauss-Kahn nu kan bevæge sig frit rundt, skal han blive i USA, indtil sagen er afgjort.

Stuepigen er ikke selv stået frem offentligt, men hendes bror, som bor i Guinea i Afrika, har på det kraftigste afvist anklagerne mod hende.