'Kvinder der har følt sig utilpas eller usikre på grund af strækmærker, eller appelsinhud, eller acne, eller fordi de ikke har følt, at de kunne efterkomme det, de ser i magasinerne. Det her er til jer, i er smukke.'

Sådan lyder det klare budskab fra den kurvede model Hunter McGrady. Hun er nemlig at finde blandt den eksklusive gruppe af sportsudøvere og modeller, der poserer på siderne i det amerikanske magasin Sports Illustrated.

I deres legendariske Swimsuit Edition er hun iført farverig badedragt, der er malet på den kurvede models krop.

Ifølge People Magazine er Hunter McGrady den mest kurvede kvinde, der nogensinde har poseret i det populære magasins Swimsuit Edition.

'Skønhed er ikke et tal, der er ingen grænser. Jeg har aldrig følt mig mere sexet, end jeg gjorde under dette photoshoot,' skriver modellen på sin Instagram-profil.

Her takker Hunter McGrady magasinet for at fremme, at skønhed kommer i alle former og størrelser.

Til at starte med var hun sikker på, at chancen for at blive model var lille på grund af hendes størrelse - indtil hun hørte om plus size-industrien.

»I løbet af de seneste syv år er folk begyndt at snakke meget mere om det. Så jeg er taknemmelig for, at Sports Illustrated er med til at fremme det. Det er en bevægelse, som jeg er stolt af at være en del af,« siger Hunter McGrady til People Magazine.