De fleste glæder sig til deres fødselsdag. Det gjorde Lisa Withers fra Greater Manchester også, men hun blev skuffet gang på gang. Så voldsomt skuffet, at hun på sin seneste fødselsdag skrev en sms til sine børn om, at hun ville aflyse dem fremover, fordi de altid var det samme lort - og det var ynkeligt.

Men alvoren blev en lidt anden godt en time efter, hun havde sendt sms'en. For så stak hun nemlig sin kæreste ihjel.

Det skriver engelske Metro.

Et skænderi mellem hendes 29-årige søn Christopher og kæresten, 45-årige Jason Capper, endte ude på gaden. 49-årige Lisa Withers hævder, at hun forsvarede sin søn, da den tilspidsede situation endte med, at Jason Capper blev stukket syv gange i nakken, ryggen og skulderen med en kniv.

Vidner har set Lisa Withers stå over sin kæreste og råbe: 'Jeg håber, du fucking dør, din skiderik.' Og det blev også overhørt på alarmcentralen, da opkaldet blev besvaret, at Lise Withers sagde: 'Jeg har stukket ham - lad ham dø'.

Naboer skulle desuden også have hørt den fødselsdagsvrede kvinde råbe, at kæresten fortjente, hvad han havde fået - og at det var hans egen skyld, at tingene endte, som de gjorde.

Da politiet ankom var Lisa Withers dog mere afdæmpet og forklarede, at hun var ked af sin handling, men at den skyldtes, at hun blot forsvarede sin søn.

Hvad detaljen med de dårlige fødselsdage har af betydning for den voldsomme reaktion, fortæller historien intet om. Men til politiet har Lisa Withers senere påstået, at kæresten Jason Capper tidligere samme dag havde været voldelig mod hende. Han havde taget kvælertag på hende.

Det var også en del af forklaringen i retten - at hun havde været udsat for hustruvold, og at det efterlod hende med en følelse af væmmelse og skam.

»Jeg var udsat for så meget vold fra hans side, så da jeg så ham oven på Chris (sønnen, red.), må jeg være blevet så irriteret. Og alt det han har gjort ved mig gennem årene - det klikkede bare i hovedet på mig.«

Uanset motivet endte det tragiske knivstikkeri som mord. Jacon Capper døde nemlig på hospitalet mindre end en time efter overfaldet.

Lisa Withers blev dømt for mord.