Torsdag aften blev fire personer dræbt og to såret af skud i Ayia Napa på Cypern. Ifølge det lokale politi er gerningsmanden blandt de dræbte.

Skyderiet fandt sted på restauranten Cicero, som er placeret i hjertet af Ayia Napa, omkring klokken 22.30 torsdag aften. Cyprus Mail skriver, at det er en lokal forretningsdrivende, som tilsyneladende var målet. Han er blandt de døde.

Det ligner noget nær en scene fra en film, da den nu dræbte forretningsmand var flankeret af bodyguards, da de blev beskudt. Og mandens bodyguards besvarede ilden og dræbte gerningsmanden, men det reddede altså ikke forretningsmandens liv.

Blandt de andre dræbte er en politibetjent og hans kone, som angiveligt var på restauranten sammen med forretningsmanden - de blev skudt og dræbt for øjnene af deres mindreårige børn. Ifølge cypriotiske medier var restauraten fyldt med gæster, da den uhyggelige scene udspillede sig.

Ayia Napa er et populært turistmål på den sydøstlige del af Cypern. Også for danskere, idet bl.a. Spies og Startours hvert år sender fly ned til de cypriotiske badestrande ved Middelhavet. Især unge mennesker fra hele Europa er hyppige gæster i Ayia Napa, fordi byen har et vildt natteliv.

Det lokale politi mener, at skyderiet er banderelateret - og har intet med terror at gøre.

Det er ikke første gang, at ferieparadiset har været udsat for drabelige begivenheder. Tilbage i 2012 - på præcis samme dato, 23. juni - blev fem mænd skuddræbt på en sidegade tæt på Ayia Napas centrale natklub-miljø, nær baren Red Square.