Der har været fart på i nat i det sydlige Jylland.

I går aftes klokken 22.56 blev en patruljevogn påkørt af en personbil på Gl. Ullerupvej i Skærbæk. I første omgang forsøgte patruljen at sætte efter bilen, men måtte opgive på grund af skader på patruljevognen.

Derefter fik en anden patrulje kontakt med personbilen og optog forfølgelsen, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelse.

Ved Foldingbro lagde politiet stopstick ud på kørebanen, men det stoppede ikke flugtbilisten. Bilen fortsatte henover dem og flygtede på trods af, at alle fire dæk punkterede.

Jagten stoppede, da fører og køretøj blev fundet i Brørup, hvor føreren blev anholdt og sigtet for vanvidsbilisme. Men det var ikke aftenens eneste tilfælde af vanvidsbillisme for Syd- og Sønderjyllands Politi.

Tidligere på aftenen undlod en anden bilist at standse i en fartkontrol i Aabenraa. Patruljen satte efter bilisten og undervejs mod Tinglev kørte bilisten op til 210 km/t på landevejen. I Tinglev standsede føreren på en parkeringsplads og løb fra stedet.

Bilen havde stjålne nummerplader, og i bilen fandt politiet flere personlige ejendele. Ejeren er nu eftersøgt og vil blive sigtet for blandt andet vanvidsbilisme.

Manden beskrives som 185 centimeter med kort, lyst hår. Han var iført en mørk dynejakke med pelskrave.

Oplysninger kan gives til Syd- og Sønderjyllands Politi på 114.