Jonas Vingegaard er en hund efter en god kebab.
Det afslørede han under Tour de France i 2023, da han annoncerede, at det første han ville gøre, når han kom hjem fra det franske, det var at spise en durum.
Kærligheden til den mellemøstlige hofret rullet i sølvpapir er fortsat intakt et år senere - og derfor gør Visma-Lease a Bikes kok da også alt for at stille den danske Tour de France-stjernes lyster under Tourens tre lange uger.
Således har kokken ingredienser med, så Jonas Vingegaard kan få sig en af sine elskede ruller. Noget som kebabgnaskeren fra Glyngøre sætter stor pris på.
»Det er da dejligt. Det er noget, jeg godt kan lide, så jeg er glad for at kunne få det en gang imellem. Det smager jo bare godt,« sagde Vingegaard efter den lur-fremkaldende 16. etape, der endte med en spurtsejr til belgiske Jasper Philipsen.
Etapen bød hverken på forskydninger i klassementet eller anden dramatik, der kunne vippe en kebab-snak af pinden i kampen om overskrifterne efterfølgende.
Og således kunne Vingegaard da også slå det fast, hvordan han foretrækker sin rulle.
»Med chili, selvfølgelig!,« lød det fra den tynde klatrer, der siden cyklede til Visma-Lease a Bike-hotellet.
Måske til en aftensmad med favoritten på menuen?