Viborgs træner Johnny Mølby er ikke i tvivl om, at hans klub fortsat vil være i Superligaen i næste sæson.

Med mandagens uafgjort mod AGF kom Viborg på pointtavlen i dette års Superliga. Efter at være presset i bund i den første halve time af kampen, kom Viborg bedre med og fik undervejs underkendt et mål for offside med en hårsbredde.

Johnny Mølby erkender dog, at det ikke var Viborgs bedste kamp. Men han er sikker på, at holdet får point nok til at redde sig fra nedrykning, selvom det bliver en hård kamp til sidste spillerunde.

»Vi har gjort os fortjent til at være med i Superligaen. Det her er ikke en sprint, men en marathondistance. Jeg er stenstikker på, at når der er spillet 33 kampe, så rykker Viborg ikke ned,« siger Johnny Mølby til TV 3 Sport.

Hvis han skal have ret i sin forudsigelser, kræver det formentlig, at klubben formår at holde fast i angriberen Serge Deblé. I mandagens kamp mod AGF viste han flere gange prøver på sit gode teknik og afslutninger.

»Han er en utrolig vigtig spiller for holdet, som lige skal vænne sig til tempoet i Superligaen. Jeg tror godt, vi kan holde på ham, fordi vi har kontrakt med ham i nogle sæsoner endnu,« siger Viborgs træner.

I kampens afslutning lå Serge Deblé næsten bevidstløs på græsset efter at have fået et slag. Efterfølgende virkede angriberen groggy, men TV 3 Sport kunne efter kampen fortælle, at han var klar igen.