Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Se eller gense de meget omdiskuterede situationer fra mandagens Superligakamp.

Det var en harmdirrende Tommy Bechmann, der mødte pressen, efter han sammen med holdkammeraterne fra Sønderjyske havde spillet 1-1 mod FC Midtjylland.

- Sjældent har jeg været så frustreret efter en fodboldkamp, sagde den rødblonde frontløber, der i hjemmeholdets startopstilling erstattede sygdomsramte Quincy Antipas, og tilføjede:

- Dommeren snød os. Han undlod at dømme straffespark, da Jesper Juelsgård fældede mig.

Men det var ikke kun denne situation - hvor dommer Anders Poulsen straffede ham med en advarsel - som man i Sønderjyske-lejren var utilfreds med.

- Det kan ikke påstås, at vi har dommertække i øjeblikket. Kort tid efter Bechmann-episoden blev FCM tilkendt et straffespark, som kun dommeren kunne se, sagde sportsdirektør Ole Nielsen.

Holdets træner Lars Søndergaard var heller ikke tilfreds.

- Hvor er det ærgerligt, at man efter endnu en Superliga-kamp skal diskutere dommerpræstationen. Jeg synes, vi det seneste stykke tid har været hårdt ramt. Med tre kampe tilbage er vi seks point efter AGF på den Europa League-kvalificerende femteplads. Man kan vist godt tillade sig at fastslå, at vi nu er definitivt ude af det kapløb, sagde Lars Søndergaard og trak lettere opgivende på skuldrene.

I FCM-lejren havde man det til gengæld fint med resultatet.

- Stor ros til spillerne. Selv på en aften hvor vores spil ikke gled optimalt, fik vi for ottende kamp i træk point ud af anstrengelserne. Det er flot. Og nu er vi klar til at mødes med Horsens (på lørdag, red.) i en direkte duel om DM-bronzemedaljerne, sagde træner Glen Riddersholm.

Efter Lasse Vibe havde bragt Sønderjyske foran 1-0 før pausen, udlignede Jakob Poulsen til slutresultatet 1-1 på et straffespark, som han selv havde ’filmet’ sig til.

Jeg forstår ikke Sønderjyske-spillernes raseri. Der var straffespark. Nathan Coe (Sønderjyske målmand, red.) ramte mig og ikke bolden. Jeg har det rigtig fint med resultatet, der betyder, at vi stadig er nummer tre i Superligaen, sagde Jakob Poulsen.

Se eller gense episoderne her, og vurder selv, om sønderjyderne blev snydt.
 

Andre læser også