Der kan ske meget på fem uger.

FC København kan for eksempel gå fra tårnhøj guldfavorit til outsider med formproblemer. Søndag er der så direkte muskelmåling mellem københavnerne og midtjyderne, når FC Midtjylland kører bussen til København.

I sidste sæson ville det ikke engang være sjovt at sætte FC Københavns startopstilling op mod FC Midtjyllands, men tiderne er skiftet med de mange skader til københavnerne og flere storsalg. Så hvordan er styrkeforholdet egentlig lige nu spiller for spiller?

Det kigger B.T. Sport på her og bager op til braget i Telia Parken.

Jesper Hansen over Sten Grytebust

En dansk og en norsk landsholdsmålmand. Ganske vist reserver, men alligevel. Tidligere havde Grytebust været over Hansen, men det er, som om nordmanden har tabt en del af niveauet på højbroen over Storebælt. Det bringer Hansen foran.

Guillermo Varela over Joel Andersson

Andersson ligner endnu et stort salgsobjekt på sigt hos midtjyderne, og kampen mod uruguayanske Varela er tæt. Meget tæt. Men lige nu er den sydamerikanske bøf en anelse mere saftig end de svenske kødboller.

Erik Sviatchenko over Andreas Bjelland

Andreas Bjelland er da en bedre fodboldspiller end Erik Sviatchenko, ikke? Jo, det er han. Men lige nu har Sviatchenko formen, målene og helbredet i sit favør, efter Bjellands skadeshistorik igen har indhentet ham.

Victor Nelsson over Alexander Scholz

To af Superligaens absolut bedste forsvarsspillere! Så hvordan vælger man? Trods alle Scholz’ kvaliteter er Nelsson den bedre spiller. Turen med S-toget fra Farum har ikke gjort Nelsson dårligere. Han fortsætter i stedet bare med at imponere i de nye omgivelser i Parken.

Pierre Bengtsson over Marc Dal Hende

Hos begge hold er venstre backen et lidt betændt område. Nicolai Boilesen er skadet, og derfor spiller Bengtsson. Og det gør han overraskende godt for tiden. Dal Hende er først lige vendt tilbage efter mange måneder i kulden ovenpå et misset klubskifte.

Awer Mabil over Rasmus Falk

Mabil burde ikke rime på ‘stabil’, for det har australieren slet ikke været. Men han har om nogen udnyttet FCMs trænerskifte fra Andersen til Priske. Nu spiller Mabil fast - og han laver mål. Imens leder Falk med lys og lygte efter den magi, vi ved, han indeholder.

Zeca over Tim Sparv

Her er der ikke meget tvivl. Zeca er en af Superligaens bedste spillere. Det er Tim Sparv ikke. Finnen indeholder masser af godt, men Zeca er svær at overgå. Manden med de mange pas i skuffen derhjemme er bare vokset og vokset siden ankomsten til Parken. Nu ligner han FCKs vigtigste spiller.

Frank Onyeka over Jens Stage

Fysiske pragtspillere - begge to. Jens Stage er faldet hurtigt til i FCK, men ligger stadig og kæmper som spiller nummer 11 eller 12 under Solbakken. Der er Onyeka blandt FCMs foretrukne, og han er helt etableret som perfekt castet powerspiller i det midtjyske.

Evander over Viktor Fischer

To af Superligaens mest finurlige spillere på deres topniveauer. Der er ingen af dem lige nu. Men Evander er alligevel et ulveknurhår foran Fischer, som lige nu kæmper for at gøre sig afgørende med scoringer og oplæg. Evander har løftet sig ved at blive gjort til et større omdrejningspunkt under Priske.

Emiliano Marcondes over Pieros Sotiriou

Kun én kamp har Marcondes spillet for FCM, men det er stadig nok til at gå forbi en meget formsvag Sotiriou. Marcondes åbnede med en assist og generelt godt spil mod Lyngby, mens Sotiriou kæmper hele sit hjerte ud, men simpelthen bidrager med de forkerte ting for en angriber.

Sory Kaba over Michael Santos

Begge angribere er nye i Superligaen, og begge har vist glimt af stort potentiale. Sory Kabas fysiske spillestil er dog alligevel med til at gøre ham meget mere markant i flere minutter af kampene. Santos er ivrig og målfarlig, men bidrager med mindre til FCK-holdet.

Ståle Solbakken over Brian Priske

Uenigheden mellem de to var så stor, at forholdet i FC København måtte stoppe. Nu skal Ståle og Priske så måle sig direkte. Priske har fået en god start i FC Midtjylland, men selvom FCK halter med præstationerne, har Solbakken erfaringen i topkampe som denne.