Fredrik Risp er med i truppen, når Superligaens bundhold, Esbjerg, søndag gæster Brøndby Stadion. Og den svenske forsvarsspiller ser ud til at få debut i den svære udebanekamp.

Esbjerg har fået en elendig start i Superligaen. Efter de fire første kampe står der et stort rundt nul på pointtavlen, og målscoren lyder på hele 1-11.

Søndag aften kan det femte nederlag i træk være en realitet, for Brøndby er anderledes kommet stærkt fra start med tre sejre og et enkelt nederlag.

Derfor får Esbjergs nye forsvarer Fredrik Risp med stor sandsynlighed debut i Superligaen, og hans mission bliver fra første fløjt at  at styrke og stabilisere vestjydernes forsvar. Svenskeren har i øvrigt fået tildelt trøjen med nummer 3 på ryggen.

- Det ligner da en debut til Fredrik Risp, og med ham har vi fået tilført noget rutine til truppen. Det bliver vigtigt i den kamp, og jeg håber, at vi kan overføre den gode indsats fra træningsbanerne, siger Esbjerg-træner Ove Pedersen,

Ove Pedersen er dog ikke skræmt af den opgave, der venter forude.

- De to hold kommer til kampen med vidt forskellige indgangsvinkler. Brøndby har hentet tre sejre i træk, og vi har tabt de første fire kampe, så der er en vis kontrast. Vi er dog ikke skræmte af opgaven, og skal fokusere på, at vi gjorde det godt mod Brøndby i sidste sæson, konstaterer Ove Pedersen.
 
EfB's trup til kampen mod Brøndby IF søndag den 15. august klokken 18.00 på Brøndby Stadion:

1. Lukas Hradecky
3. Fredrik Risp
6. Mikael Rynell
7. Jesper Jørgensen
9. Arnór Smárason
10. Tim Janssen
11. Peter Nymann
13. Kevin Conboy
16. Lars Winde
18. Jeppe Mehl
20. Kennie Chopart
21. Sebastian Andersen
22. Jesper Lange
23. Jonas Knudsen
24. Nicolai Høgh
26. Mikkel Vendelbo
29. Martin Rauschenberg
31. Søren Rieks
32. Martin Braithwaite