Lyt til artiklen

Den hurtige kantspiller Kevin Mensah kan meget snart være tabt for Viborg.

Ifølge BTs oplysninger ligger hans fremtid i Superligaen og i en anden klub.

Der er konkret dialog med både Esbjerg og AaB om en kontrakt fra sommer, når Kevin Mensahs kontrakt med Viborg udløber. Med under et halvt år tilbage af sin kontrakt er Mensah i sin fulde ret til at forhandle med andre klubber, og det skulle være definitivt, at han forlader Viborg.

Der er også andre bejlere på banen, men de to der er længest fremme er Esbjerg og AaB. Bliver parterne snart enige, kan det endda udmunde i en dialog med Viborg om at hente den 23-årige offensiv-spiller allerede nu mod en mindre kompensation.

SE OGSÅ:

Kevin Mensah sad ude det meste af efteråret på grund af en skade, men der er stadig stor interesse for ham bekræfter hans agent, Allan Reese.

»Vi taler med klubber om et sommerskifte. Vi er ikke herre over, om et salg her i januar kan komme på tale. Det er Viborg, de interesserede klubber, skal henvende sig til,« siger Reese.

Viborg kommer dog ikke til at slippe Kevin Mensah så let, hvis der kommer et bud på ham i januar. Klubben ligger på andenpladsen i 1. division med samme point-antal som Lyngby og har et erklæret mål om at rykke op i Superligaen.

Og til det projekt kan man sagtens bruge Kevin Mensah.

»Som det ser ud nu, spiller jeg foråret i Viborg, og det gør mig slet ikke noget. Vi har et altoverskyggende mål om at rykke op til sommer, og det ser jeg frem til at være en del af. For mig selv handler det også om at komme op i fulde omdrejninger igen efter en lang pause uden kampe,« sagde Mensah forleden til bold.dk.