OB bekræfter onsdag, at klubben har skrevet en fem-årig kontrakt med den 25-årige angriber Anders K. Jacobsen, der i sidste sæson scorede 10 mål for AaB.

Skiftet er gældende fra 1. januar 2016, og dermed henter den nye OB-træner Kent Nielsen sin topscorer fra sidste sæson med sig til Fyn.

»Det er en stærk tilgang, vi får. Anders er en fysisk og teknisk stærk angriber, som ved, hvor målet står, og han kan indgå i kombinationer og skabe chancer på egen hånd. Samtidig har han stadig et stort udviklingspotentiale,« siger OBs sportsdirektør Jesper Hansen til klubbens hjemmeside.

Angriberen med det skarpe øgenavn AK47 ser frem til at vende tilbage til OB, hvor han spillede i 2007-2010.

»Jeg er fynbo og OB-dreng, så på den måde er jeg naturligvis glad for skiftet. Jeg har været og er glad for min tid i AaB, hvor jeg er blevet vist stor tillid. Men jeg havde også en rigtig god tid sidst, jeg var i Odense, og med Kent Nielsen som OB-træner, var det blot endnu et plus. Det var under Kent, at jeg fik mit gennembrud, og det er en udvikling, jeg håber kan fortsætte i OB,« siger Anders Jacobsen, der har store forventninger til sit ophold i den fynske klub.

»OB har helt klart potentiale til at være et hold i den bedste halvdel, og jeg håber, at jeg kan være med til opnå det mål. Jeg har store forventninger til holdet,« lyder det fra den 25-årige angriber.