Lyt til artiklen

Fredrik Semb Berge savner spilletid og vil væk fra Brøndby for at kunne udvikle sig.

Norske Fredrik Semb Berge blev i sommer købt af Brøndby som en decideret ’ønskespiller’, som sportsdirektør Per Rud kaldte nordmanden ved præsentationen.

Alt begyndte da også godt for den tidligere Odds BK-profil, men det gik hurtigt ned ad bakke. Efter en række startpladser begik Fredrik Semb Berge en stor fejl i Brøndbys nederlag til Randers midt i september, og siden har den 24-årige midtstopper ikke fået et minut på banen.

SE OGSÅ:

»Jeg begyndte med at spille kampe, men det gik ikke som forventet, og så røg jeg på bænken, og der var ikke nogen tillid til mig. Det har været et meget tungt år, det har det. Specielt i slutningen af 2014. For jeg vil spille fodbold, men der åbner sig andre muligheder for mig, så nu får vi at se, hvad der sker i det her transfervindue. Jeg skal til at spille for at udvikle mig. Det er meget vigtigt, og jeg kan ikke sidde på bænken længere,« siger Fredrik Semb Berge.

Ifølge BTs oplysninger bliver der arbejdet på højtryk for at få Fredrik Semb Berge tilbage til Tippeligaen og en trio af klubber er i spil: Hans tidligere klub Odds, Rosenborg og Molde.

For førstnævnte gælder, at det bliver en svær økonomisk opgave for Odds at købe Semb Berge tilbage. Rosenborg er godt besat på de pladser og er lige nu lidt kølig i processen, men kan godt se fremtiden i at hente en potentiel landsholdsspiller. Molde er det varmeste bud på en klub lige nu.

SE OGSÅ:

De norske mestre er stærkt interesserede i Fredrik Semb Berge, og her kan der ske noget, og i kulissen lurer Viking, der i tilfælde af et stort millionsalg på Sverrir Ingason pludselig kan blande sig.

»Der er god interesse for mig, men jeg har ikke lyst til at kommentere på, hvem det er,« siger Fredrik Semb Berge, der er blevet i Danmark, mens størsteparten af Brøndbys trup er rejst til sydligere himmelstrøg.

Fredrik Semb ærgrer sig over nederlaget til Hobro tilbage i august måned. Det skulle i øvrigt blive en af hans formentlig sidste optrædener for Brøndby
Fredrik Semb ærgrer sig over nederlaget til Hobro tilbage i august måned. Det skulle i øvrigt blive en af hans formentlig sidste optrædener for Brøndby Foto: Henning Bagger
Vis mere

Han var ligesom Michael Almebäck ikke med på det fly, der i går fragtede Brøndby-truppen på en træningslejr i Portugal, men hvor det for svenskeren udelukkende handler om, at han skal væk, er det samme ikke gældende for Fredrik Semb Berge. Han pådrog sig en mindre skade i 0-7-nederlaget til tyske Hoffenheim.

»Jeg er lidt skadet, og det er derfor, jeg ikke er med på turen. Jeg fik en tackling i træningskampen mod Hoffenheim, og dér fik min ankel et tryk. Den er forstuvet. Jeg kan ikke rigtig løbe på den, så jeg spiller ikke fodbold lige i øjeblikket,« siger Semb Berge.

SE OGSÅ:

»Det er dog også en kombination af, at jeg har en dialog med Per Rud omkring min klubsituation. Den er selvfølgelig ikke rar, så vi må finde en løsning. Jeg vil virkelig gerne spille fodbold, og om det bliver i Brøndby eller et andet sted, det får vi at se. Lige nu er jeg i Brøndby og kæmper hårdt for at komme til at spille, men det kan godt være, at jeg skifter klub denne vinter.