Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Normalt er de mest kendte til kampe mellem Randers eller AaB typer som Svend Brinkmann eller Søren Sko.

Men der var alligevel ekstra stjernestøv på plads på Randers Stadion i det lidt ligegyldige top 6-drama mellem Randers og AaB.

Det vakte nemlig opsigt, at der ved siden af Emil Riis, den tidligere Randers-bomber, og agent Allan Hvedehave sad en anden tidligere bomber.

Ingen ringere end Liverpool-legenden, Robbie Fowler.

Den 47-årige folkehelt i den røde del af Mersey er i dag arbejdsløs fodboldtræner. Netop i både AaB og Randers er der tradition for engelsk islæt på trænerbænken.

Seneste AaB-besøg i Champions League var under ledelse af Bruce Rioch, mens Randers i to omgange har haft den Fowler-bekendte Colin Todd som træner.

Udover en karriere som spiller og siden manager, har Robbie Fowler også ernæret sig som TV-ekspert.
Udover en karriere som spiller og siden manager, har Robbie Fowler også ernæret sig som TV-ekspert. Foto: PAUL ELLIS
Vis mere

Alligevel vakte det undren at se manden, der fik debut på det engelske landshold som 20-årig til fodbold i Randers.

»Hvorfor ikke? Det er en smuk del af verden,« fortæller den tidligere Premier League-stjerne efter kampen, hvor han tog sig tid til at tale med TV3 Sport.

»Jeg elsker fodbold, så enhver chance jeg får for at komme til kampe rundt omkring i Europa, prøver jeg at tage. Opleve nye kulturer, nye kampe, nye spillere,« uddyber Fowler, der også var forbi klubber som Leeds og Manchester City, inden mere eksotiske eventyr trak i ham.

»Jeg har kendt Colin i lang, lang tid og han elskede tiden herovre,« fortæller Fowler, der delte tid i Australien med Colin Todds søn, den tidligere midtstopper Andy Todd.

Robbie Fowler blev især kult, da han efter en tur i de britiske tabloidmedier, jublede over en scoring ved at 'sniffe' sidelinjen.

Han fortalte TV3 Sport, at det ikke var sidste gang man ville se ham i Danmark.

»Indrømmet, det er en kort tur, så jeg vil komme tilbage herover,« siger Robbie Fowler, der er åben for muligheden for at træne en skandinavisk klub.

Andre læser også