Lyt til artiklen

Han prøvede i sommer, og nu prøver han igen. Kasper Hjulmand er så ihærdig efter at købe sin gamle spiller i FC Nordsjælland Uffe Bech, at der ifølge BTs oplysninger bliver arbejdet hårdt på at lande en transfer denne vinter.

Mainz-træneren forsøgte sig i sommer med et bud på omkring 15 millioner kroner, men dengang blev det ikke til nogen handel, og FC Nordsjællands ejer, Allan K. Pedersen, lukkede døren.

Men nu skulle interessen være varm igen. BT erfarer, at der i disse dage er en hed dialog mellem Bundesliga-klubben og FC Nordsjælland, og det meget seriøse og konkrete bud kan meget vel ende vellykket for Kasper Hjulmand.

22-årige Uffe Bech, der har halvandet år tilbage af sin kontrakt med Farum-klubben, spillede et meget stærkt efterår for FC Nordsjælland og fik sin landsholdsdebut 11. oktober i EM-kvalifikationskampen mod Albanien.

Han scorede i efteråret syv mål i Superligaen. Nu kan det være, at han ikke slutter sæsonen af i Danmark, men i Tyskland.

FC Nordsjællands ejer, Allan K. Pedersen, har onsdag aften afvist, at der er tale om forhandlinger med Mainz.

»Vi kan på det kraftigste afvise at der pt. foregår en dialog med Mainz omkring et salg af Uffe, og vi er meget forundret over at BT endnu en gang har bragt en historie, hvor sandheden ligger meget langt fra virkeligheden. Som tingene er lige nu forventer jeg, at Uffe også er hos os i foråret, således at vi har så stærkt et hold som muligt,« fortæller Allan K. Pedersen til klubbens hjemmeside.