Heller ikke i Genoa kunne FC Københavns Franco Mussis slå igennem, og argentineren har nu fået ophævet sin lejeaftale med den italienske klub.

Dermed vender Mussis tilbage til København - dog kun for en kort periode. For ifølge de italienske medier Tuttomercato og Corriere Mercantile, Flyver Mussis omgående tilbage til Argentina, hvor både hans tidligere klub, Gimnasia La Plata, og San Lorenzo skulle være interesserede i ham.

Der var enorme forventninger til Franco Mussis, da han i sommer skiftede til FC København på en fem-årig kontrakt. Omkring 15 millioner lød Mussis prisskilt på, og midtbanespilleren havde da også leveret en række fornemme præstationer i den argentinske liga, hvilket resulterede i en plads på årets hold. Derfor betragtede FC København ham som et regulært scoop for en Superligaklub.

Men Mussis havde mere end svært ved at tilpasse sig den danske kultur samt kravene til at være topidrætsmand. Blandt andet havde han angiveligt svært ved at holde sig fra burgere og pomfritter. Efter to måneder og 33 minutters spilletid blev Mussis lejet ud til den italienske klub Genoa, der har en stor tradition for sydamerikanske spillere.

Men heller ikke her har Mussis kunne slå til, og derfor har klubben altså nu valgt at ophæve den lejekontrakt, som ellers skulle have varet til sæsonens afslutning.