Lyt til artiklen

FC Vestsjælland skal kæmpe hårdt for at undgå nedrykning til foråret. Den nye sportschef Jacob 'Gaxe' Gregersen har  bebudet to-tre forstærkninger til truppen, og det ser ud til, at han allerede har fundet den første.

I øjeblikket træner den 26-årige islandske midterforsvarer Eggert Jonsson med i Slagelse-klubben, og det forventes, at han snart får tilbudt en kontrakt for resten af denne sæson.

Islændingen, der har en fortid i skotske Hearts, kan både spille i det centrale forsvar og på midtbanen. Han skiftede fra Hearts til Wolverhampton i januar 2012, men her blev han aldrig det store hit. Således fik han kun fire kampe for den midtengelske klub, og det blev ikke bedre, da Ståle Solbakken overtog tøjlerne. Faktisk nåede han kun en enkelt kamp som udskifter under den nuværende FCK-manager.

I stedet blev han lånt ud til Charlton, men her blev det også kun to kampe. Siden blev hans kontrakt ophævet efter gensidig aftale, og han fortsatte karrieren hos portugisiske Belenenses. Senest har han været hjemme på Island for at pleje en skade efter, at hans kontrakt i Portugal blev ophævet i sommer.

Islændingen er noteret for 19 kampe på landsholdet.