FC Midtjylland var bestemt ikke uheldige med at vinde i fredagens kamp mod Sønderjyske. Midtjyderne var presset i bund det meste af kampen, men de udnyttede de chancer, de fik, til at vinde 2-1.

Derfor var FC Midtjylland-forsvareren Erik Sviatchenko lettet efter den snævre sejr, som han erkender blevet hevet hjem med hård fight og knap så godt spil.

»Det er en uhyggelig grim kamp. Vi begyndte at spille med lange bolde, og det virkede heldigvis. Marginalerne følger heldigvis mesterholdet, og de får de smalle sejre. Så skal det gode spil nok komme senere,« siger Erik Sviatchenko til Eurosport DK.

En af midtjydernes scoringer blev sat ind af 18-årige Mikkel Duelund. Målet faldt efter et direkte frispark, som ramte Sønderjyske-muren og snød Marin Skender i målet.

Duelund fik lov til at sparke frisparket, fordi FC Midtjyllands normale frisparksskytter Pione Sisto og Jakob Poulsen startede begge på bænken. Den 18-årige midtjyde erkendte også, at han havde øvet lidt ekstra på frisparkene op til kampen.

»Det var enten Tim (Sparv red.) eller mig, der skulle sparke. Jeg sagde dog til ham, at jeg ville score, hvis jeg fik lov til at tage det. Derfor var det en kæmpe forløsning, at den gik i nettet,« siger Mikkel Duelund.

Det var hans andet mål på under en uge, da han også scorede i tirsdagens Champions League-kamp mod Lincoln. Derfor er han glad for den periode, han befinder sig i.

»Selvtilliden fejler ikke noget i øjeblikket. Jeg skal nok gribe chancen, når jeg får spilletid, og så håber jeg, at jeg får mit gennembrud i denne sæson,« siger han.