Brøndbys fans undrer sig over, at de ikke må støtte deres hold med en tifo, hvor creperuller indgår, når de blå-gule gæster FC Midtjylland.

Ulvenes sikkerhedsreglement forbyder ikke brug af creperuller, men FC Midtjyllands kommunikation og marketingsdirektør Hans Krabbe forklarer, at sikkerhed netop er årsagen til forbuddet.

»Der er to gode grunde til, at vi ikke vil have creperuller som tifo,« forklarer han.

»For det første lægger de sig ned over vores LED-bander. En halv meter papir i højden og så et romerlys ned oven i - så har vi balladen. Uanset om ilden holder sig bag nettet eller breder sig til banderne. De er Danmarks største, meget dyre og ret sårbare med teknik, ledninger og tilsvarende,« siger han og fortsætter:

»Det andet er, at crepen går i stykker i mange små papirdele. Det er gift for de maskiner, greenkeeperen bruger. Det ødelægger redskaberne og tager en krig at få ud af apparaterne.«

Hans Krabbe siger at Brøndbys fans er velkomne og håber de finder på et andet indslag.

»Vi forstår, det er træls for supporterne. Men forbuddet gælder også vore egne, der forstår det. Vi er sikre på, at de meget kreative BIF-tilhængere finder på noget andet godt.«