Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Kampen om en plads i Superligaens eftertragtede slutspil tærer på spillernes nerver.

Stillingen ændrer sig runde for runde, og det er hårdt mentalt, fortæller OB-anfører Kenneth Emil Petersen i Radio24syvs debatprogram, Fodbold FM, hvor han mandag var gæst hos Rasmus Dam Nielsen sammen med tidligere professionel fodboldspiller, Dennis Sørensen, og DR-journalist, Arnela Muminovic.

»Det er spændende, for man vil så forfærdeligt gerne op i den her top 6. Det er jo det, den nye struktur kan. Det er jo lige før, at man lægger sig med stress. Folk siger, at de tager en kamp ad gangen, men det holder ikke. Man holder hele tiden øje med, hvordan det går i de andre kampe, og kigger på konkurrenternes programmer og tænker, hvad nu hvis og hvad nu hvis. Man prøver at regne sig frem til alverdens ting. Så det er stressende, men det er også dejligt at have noget at spille om.«

Du kan høre klippet med Kenneth Emil Petersen øverst i artiklen, hvor han også afslører, hvordan han vil forholde sig, hvis OB i sidste runde kan få et mere gunstigt udgangspunkt i et eventuelt nedrykningsspil ved at tabe end ved at vinde.

Andre læser også