Den tidligere topdommer Peter Mikkelsen mener ikke, at de danske dommere laver for mange fejl, og han har ikke noget imod, at Johnny Mølby fredag aften rasede mod kampen dommer.

AC Horsens-træner Johnny Mølby rasede over dommer Mads-Kristoffer Kristoffersen efter Horsens' nederlag til FC København fredag aften.

I overtiden sendte FCK's Claudemir bolden i mål til 2-1, men tv-billederne viste efterfølgende, at målet skulle have været annulleret for offside. Det fik Johnny Mølby til at lange kraftigt ud efter de danske dommere, som han beskyldte for at lave for mange fejl. Han fremhævede især kampens dommer Mads-Kristoffer Kristoffersen for tidligere at have lavet afgørende fejl.

- Dommeren fra i dag dømte Esbjerg-AGF, hvor der var et klart straffespark og rødt kort, men det blev ikke dømt. Det er bare ikke i orden, synes jeg. Spillerne kæmper røven ud af bukserne, og så får man ikke noget med herfra, fordi der er én, der står og sover, sagde Mølby blandt andet efter kampen.

Så længe kritikken af dommerne ikke går ud over det, der sker på banen, har den tidligere topdommer og medlem af DBU's Elitedommergruppe, Peter Mikkelsen ikke noget imod, at trænerne viser sin utilfredshed.

- Mads-Kristoffer er vores nyeste FIFA-dommer og har gjort det rigtig, rigtig godt. Den direkte kritik af ham er egentlig okay, for det skal man tage for det, der skete i går. Det er en del af gamet, og hvis Johnny er af den opfattelse, at der sker noget, der ikke er okay, og han kan formulere det på en sober måde, så har jeg det fint med det. Så længe man ikke går ind og bliver personlig og sviner folk til, så er det i orden, at man er uenig om tingene, siger han.

Peter Mikkelsen mener ikke, man skal lægge så meget i, at lige netop Mads-Kristoffer Kristoffersen blev målet for Mølbys vrede.

- Nu handlede det jo om kampen i går, og så var det Mads-Kristoffer Kristoffersen, der stod for tur. Jeg tror ikke, der ligger en personlig hetz eller noget andet bag. Og så kan man måske huske en tidligere kamp, hvor der også skete en fejl, og det er formentlig det, der kom frem hos Johnny i går, siger han.

Peter Mikkelsen mener ikke, at de danske dommere laver for mange fejl. Han er godt tilfreds med niveauet blandt Superligaens dommere, og spillere og trænere må bare acceptere, at fejl er en del af spillet.

- Når vi analyserer alle Superligakampene, så synes jeg ikke der bliver lavet mange alvorlige fejl. Tværtimod synes jeg, vi har et rigtig fint niveau herhjemme. Men det er rigtigt, at der bliver lavet fejl, og nogle gange bliver der også lavet nogle alvorlige fejl, men jeg synes ikke det er mange. Det er en del af charmen ved fodbold, selv om jeg godt ved, at Johnny ikke kan bruge det til noget, når det er hans hold det går ud over, slutter han.