Dominik Kaiser og Kamil Wilczek var målmagerne, da Brøndby i Superligaen fik en kneben 2-1-sejr over AaB.

Dermed fik de gulblusede en tiltrængt sejr ovenpå nederlaget i midtugen mod Braga.

Men det kunne meget nemt at have set anderledes ud, hvis heldet havde været mere på aalborgensernes side.

AaB ramte nemlig træværket hele tre gange i første halvleg.

Dominik Kaiser har scoret til 1-9. 3F Superliga - Brøndby IF vs. AaB på Brøndby Stadion søndag den 18. august 2019.. (Foto: Anders Kjærbye/Ritzau Scanpix)
Dominik Kaiser har scoret til 1-9. 3F Superliga - Brøndby IF vs. AaB på Brøndby Stadion søndag den 18. august 2019.. (Foto: Anders Kjærbye/Ritzau Scanpix) Foto: Anders Kjærbye
Vis mere

Først en afrettet afslutning fra Lucas Andersen der strøg på overliggeren, dernæst måtte Marvin Schwäbe ud i fuld længde for at redde Mikkel Kaufmanns skud på stangen, og til sidst var det et frispark fra Lucas Andersen, der endnu en gang måtte se sit forsøg brage mod træværket.

I stedet var det Brøndby, der kunne bringe sig foran efter godt en halv times spil, da bolden efter fint opspil endte for fødderne af Dominik Kaiser, og den efterhånden målfarlige tysker kunne vende flot rundt og sparke Brøndby i front.

Og selvom Radošević også testede AaB's overligger med et godt langskud, så var det ikke helt fortjent, at Brøndby kunne gå til pause med en 1-0-føring.

Kort efter pausen blev føringen så fordoblet, da Brøndby igen brød igennem i AaB's venstreside, hvor Patrick Kristensen havde en svær dag.

3F Superliga - Brøndby IF vs. AaB på Brøndby Stadion søndag den 18. august 2019
3F Superliga - Brøndby IF vs. AaB på Brøndby Stadion søndag den 18. august 2019 Foto: Anders Kjærbye/ Ritzau Scanpix
Vis mere

Simon Hedlund fandt lidt heldigt frem til Kamil Wilczek, og når først Brøndby-topscoren får bolden inde i feltet, er det sjældent, han svigter.

AaB var dog fortsat fint med og blot fem minutter senere skulle de også komme på tavlen i kampens med afstand mærkeligste situation.

Et frispark fra Patrick Olsen får lov til at sejle hele vejen ind over venner og fjender, inklusiv Marwin Schwäbe, og ind i mål til en reducering for AaB.

En kæmpe fejl af Brøndby-målmanden, der fuldstændig mistimede sit indgreb, og altså heller ikke denne gang kunne få et clean sheet.

Josip Radosevic (22), Brøndby IF og Patrick Olsen (21), AaB under kampen i 3F Superligaen mellem Brøndby IF og AaB på Brøndby Stadion søndag den 18. august 2019.
Josip Radosevic (22), Brøndby IF og Patrick Olsen (21), AaB under kampen i 3F Superligaen mellem Brøndby IF og AaB på Brøndby Stadion søndag den 18. august 2019. Foto: Anders Kjærbye
Vis mere

Målet gav fornyet energi til nordjyderne, der herefter var det bedste hold på banen, mens værterne mistede pusten.

Alligevel blev det dog aldrig rigtig farligt for Jacob Friis' mandskab, der ikke var skarpe nok på den sidste tredjedel af bane.

Dermed endte det hele med en sejr til hjemmeholdet, der rejser sig efter midtugens skuffende præstation i Europa League-kvalifikationen mod Braga.

Sejren betyder, at Niels Frederiksen og co. aktuelt ligger på en tredjeplads i Superligaen - fem point efter FC København.