Ifølge BTs oplysninger er  Brøndbys sportsdirektør, Per Rud, på jagt efter norsk profil.
Ifølge BTs oplysninger er  Brøndbys sportsdirektør, Per Rud, på jagt efter norsk profil. Foto: Liselotte Sabroe

Brøndbys sportsdirektør, Per Rud, indikerede forleden, at man ikke var færdige på transfermarkedet denne sommer.

Og meget peger på, at Brøndby kan lande en profil fra den norske Tippeliga. BT erfarer, at Brøndby er i tæt dialog med den norske offensiv-spiller Elba Rashani, som spiller i Odd Grenland. Men Brøndby får kamp til stregen blandt andet fra Superliga-konkurrenterne FC Nordsjælland. Også tyske bundesligaklubber som Borussia Mönchengladbach har vist stor interesse for Rashani, der både kan benyttes på kanten og i angrebet.

Ifølge BTs oplysninger er Brøndby en smule længere i forhandlingerne med Odd Grenland og Rashani end de øvrige bejlere, men en endelig afgørelse er endnu ikke truffet.

Brøndby hentede Johan Elmander som en erfaren spiller oppe i årene, men i Elba Rashani jagter man en 21-årig dygtig spiller, der både kan være en forstærkning her og nu, og som i fremtiden kan være en bærende spiller.

Rashani, der har kosovoalbansk baggrund, har spillet på det norske U21 landshold, og norske pressekilder fortæller om en af de mest spændende unge spillere i den norske Tippeliga.

Brøndby har længe været kædet sammen med OBs Rasmus Falk til kantpositionen, men BT erfarer, at der ikke har været konkrete forhandlinger med Falk. I stedet har man scoutet på andre spillere, hvor Rashani er sprunget i øjnene. Han har imponeret både Brøndby og FCN, hvor sidstnævnte har fulgt spilleren igennem længere tid.

Brøndby har også i højere grad brug for en kantspiller, efter argentinske Alexander Szymanowski gik i stykker og er meldt ude den næste måned. Derudover kigger Brøndby også på forstærkninger til det centrale forsvar.

Hvis det lykkes for Brøndby at hente Rashani, betragter man det i Norge som et scoop for klubben, som lige nu kæmper en hård kamp for at få en kontrakt på plads. Gør man det hurtigt nok, vil Rashani også kunne spille med i Europa League, hvor Brøndby i næste uge møder Club Brügge.

Det var sent onsdag aften ikke muligt at få en kommentar fra Brøndbys sportsdirektør, Per Rud.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.