Det lysner for FC Københavns angriber Andreas Cornelius, der er taget med resten af FCK-truppen på træningslejr i Østrig.

Cornelius har siddet udenfor siden april, hvor han brækkede anklen i en kamp mod Silkeborg. Den voldsomme skade resulterede blandt andet i, at den fysisk stærke angriber måtte vinke farvel til EM-slutrunden for U21-landsholdet.Men nu er den 22-åige angriber igen tilbage på græs, og det er noget, Cornelius har set frem til i lang tid.»Det føles rigtig dejligt. Det har taget noget tid, men i forhold til planen synes jeg, at det er gået ret hurtigt, så det glæder jeg mig over. Normalt synes man jo ikke, at det er dejligt, bare at få lov til at løbe rundt, men i min situation, så er alle små fremskridt dejlige,« siger Cornelius til FC Københavns hjemmeside.

Han påpeger, at han stadig ikke kan indgå i spil med bold, og at det næste skridt er det hurtige retningskift.»Næste skridt er, at jeg skal begynde at kunne skifte retning i høj fart. Jeg kan løbe hurtigt ligeud, og så kommer alle de der små retningsskift og vendinger efterfølgende, og så kommer der noget bold med på et tidspunkt,« siger Cornelius.