AGF rørte knapt bolden, men vandt 3-1 over Randers i et dramatisk og hadsk opgør mellem de to lokalrivaler.

Superligaens hurtigste gule kort, en hadsk stemning og tre mål til et udehold, som dårligt rørte bolden. Sådan lyder stikordene til mandagens Superliga-kamp mellem Randers og AGF.

Randers åbnede ellers kampen med at spille AGF i bund og kom foran 1-0 på mål af hjemvendte Djiby Fall. AGF kæmpede for at finde spillet, og selvom det ikke rigtigt lykkedes, var de skarpe i kontraspillet, hvor det først blev til mål af Jesper Lange og siden af Alexander Juul Andersen til 2-1.

Fanklubberne fra de to klubber har aldrig haft et særligt godt forhold til hinanden, og det afspejlede sig også på banen, hvor AGF-anfører Anders Kure lagde stilen efter få sekunder. Med kun 17 spillede sekunder lavede han kampens første frispark og fik fortjent et gult kort. Det var Superligaens hurtigste gule kort. Så var stilen lagt for kampen.

Den hårde stil fortsatte gennem hele kampen, hvor gule kort blev langet ud til højre og venstre i det, der udviklede sig til en hadsk kamp. Anders Kure fik helt fortjent sit andet gule kort kort før pausen, da han tilsidesatte hensynet til sin modstander med en tackling, hvor knopperne var forrest. Fortjent udvisning til AGF-kaptajnen, selvom AGF-spillerne var rasende over det røde kort.

Med en mand i undertal gjaldt det om for AGF at holde stand i resten af kampen, og det skulle vise sig at lykkes. AGF havde kort før slutfløjtet blot haft boldbesiddelsen i 36 pct af tiden, men Randers formåede ikke at udnytte sin høje boldbesiddelse til at score mål.

Randers forsøgte sig med en indskiftning af holdets topscorer Ronnie Schwartz, som er blevet sin skade kvit, men heller ikke han kunne score.

I stedet for blev det AGFs Danny Olsen, som på et kontrastød gjorde det 3-1 til AGF stik imod spil og chancer.

Sejren til AGF betyder at Jesper Fredberg og GFerne bringer sig på 29 point, hvilket rækker til en sjetteplads i Superligaen. Seks point ned til Viborg under nedrykningsstregen.

Randers er på 10. pladsen med 25 point. To point til Viborg under stregen.