Liam var et af de navne, der hoppede højst på listen over de mest populære drengenavne.
Liam var et af de navne, der hoppede højst på listen over de mest populære drengenavne. Foto: Lea Meilandt Mathiesen

Opgørelserne over de mest populære navne er nu blevet opdateret. Se, hvilke navne, der hitter mest hos de nybagte forældre.

Listens top-3

Årets navnelister er udkommet, og det er med stor interesse, at kommende og eksisterende forældre klikker ind og ser de mest populære navne i 2012. Og der er da også overraskelse i år. Mens William var det mest populære navn i 2011, så har Victor nu overhalet indenom. Faktisk er Victor sprunget fem pladser og indtager nu pladsen som det mest populære drengenavn i 2012. William er dermed på 2. pladsen og følges tæt sammen med Noah, Frederik og Lucas på en fjerde plads.

Se de mest populære drengenavne

Hos pigerne er Emma for sjette gang øverst på listen skarpt forfulgt af Sofia, Freja og Ida på en fjerde plads. Freja er endda sprunget hele vejen fra en 10. plads i 2011 til en 3. plads i 2012.

Se listen over de 50 mest populære pigenavne

Højdespringerne

Udover Freja er navnet Katrine også blandt listens højdespringere. Katrine er sprunget hele 10 pladser fra en 46. plads til nr. 36 på listen.

Hos drengene har navnet Liam fået en bemærkelsesværdig popularitet, der næppe er helt uden inspiration fra et populært tv-program. Navnet går fra en plads som nr. 47 til at indtage listens 6. plads.

Mest populære pigenavn

Det mest populære pigenavn i Danmark er Anna. Anna er da også placeret på listen, men er hoppet 7 pladser ned fra en 8. plads i 2011 til en 15. plads på den nyeste liste.

Vil du vide mere om navne?

Så kig ind på Alt om Børn og find navnet 

Sjældne navne - se dem her

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.