Danmark vandt også sin tredje kamp ved VM i herrehåndbold, da Serbien blev tævet med de overraskende klare cifre 35-27.

Bedste dansker var Mikkel Hansen, der nærmest bankede bolden ind efter behag, men også Hans Lindberg på højre fløj spillede stærkt.

Sejren betyder, at Danmark topper VMs gruppe C med seks point for tre kampe, og nok så vigtigt er, at holdet kan få to point med over til mellemrunden under forudsætning af, at Serbien også kvalificerer sig til mellemrunden.

Og Danmarks udsigt til kampe om medaljer er da også blevet smukkere efter den flotte præstation mandag aften. Men selv om Ulrik Wilbek har ruten til semifinalen klar i hovedet, maner han til besindighed.

- Sejren over Serbien fortæller mig, at vi efter al sandsynlighed skal parres med Argentina i mellemrunden. Al respekt for dem, men jeg tror godt, at vi kan slå dem. Så er vi allerede ved at være blandt de otte bedste, som vi har talt om. Får vi én sejr til, er vi i med i OL-kvalen. Og en sejr til, så er vi i semifinalen.

Så man drømmer allerede om en semifinale?

- Måske kan vi gøre det. Måske ikke. Men der er ikke noget, der har fået os til at blive for pessimistiske i dag, fastslår den danske landstræner.

Tror du, at Danmark kan vinde guld ved VM i håndbold?

Har Wilbeks drenge indtil nu vist topform eller er holdet slet ikke stærkt nok til at slå de bedste, Frankrig, Kroatien og Spanien?

Hvad er det, Ulrik Wilbek kan som træner, der giver hans hold så stor succes?

Deltag i debatten herunder