Første skridt mod den første Champions League-deltagelse nogensinde for norske Strømsgodset blev til et nederlag på 0-1 mod rumænske Steaua Bukarest. Men træner David Nielsen tror stadig på sit hold.

Dermed venter en svær vej til næste runde af kvalifikationen for danskerens tropper, når de skal vende nederlaget til samlet sejr i returkampen i Bukarest om en uge.

Kampens scoring blev sat ind af offensivspilleren Gabriel Iancu i anden halvlegs fjerde minut, da han smukt loppede bolden over Strømsgodsets målmand Adam Larsen.

På trods af nederlaget var David Nielsen stolt af sine spillere efter kampen:

- Jeg måtte knibe mig selv i armen efter denne kamp. Jeg tror ikke folk forstår, hvor stor modstand vi møder, og hvor godt vi spiller både offensivt og defensivt, siger David Nielsen til Dagbladet.

Den tidligere angriber fortæller, at holdet spillede på præcis samme måde, som de gør i den hjemlige liga, og han tror stadig på, at de kan gå videre.

- 0-1 er ikke en katastrofe. 0-2, så havde det været slut. Vi skal ikke lave noget om i forhold til kampen i dag. Jeg er stolt af holdet, siger han.

David Nielsen blev ny cheftræner for Strømsgodset tilbage i juni, efter den norske mesterklubs daværende træner, Ronny Deila, blev udnævnt til træner i Celtic.