____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>‘Sød og (k)ærlig single søger partner til gåture langs vandkanten, rødvin ved pejsen og eventyr i soveværelset.’

Lyder det som én stor kliche, men har du svært ved at gennemskue, hvordan du forfatter en fængende profiltekst om dig selv? Hvordan skal dit profilbillede se ud? Og hvilken side er bedst for dig?

300.000 danskere netdater, og der findes et væld af forskellige datingsites. De appellerer til forskellige grupper, og B.T. Plus guider dig gennem otte datingtjenester.

Tre eksperter giver desuden deres bedste tips, så du undgår de største fælder og får succes med dating i cyberspace.

Med B.T. Plus får du:

- Guide: Find den rette side, lav en god profiltekst, vælg et godt profilbillede, den første kontakt, det første møde, vær åben!

- Overskuelig oversigt over otte gode datingsider samt beskrivelser af deres profiler: Netdating.dk, Scor.dk, Dating.dk, Match.com, Okcupid.com, Hjertebanken.dk, Elitedaters.dk, 40plus.dk - Liste med fem sjove nichesider.

- Marians personlige dating-succeshistorie


Beautifulpeople.dk er for smukke mennesker. Medlemmerne er dørmændene, der bestemmer, om du bliver lukket ind i varmen. For at blive medlem skal du oprette en profil med billede. Efter 48 timer får du afgørelsen, som udelukkende bliver truffet på bagggrund af medlemmer af det modsatte køns holdning til, om du er tiltrækkende eller ej.

Soulmate.dk er for dig, der går og pudsler med spiritualitet. Ikke fordi al kontakt på siden skal have det som fokus, men på denne side, vil du finde mange, der deler din interesse.

Farmerdating.dk er et herligt site for storbykvinder, der længes efter halm at boltre sig i, og landmænd, der mangler selskab på deres gårde. Her er mændene nemlig ofte mænd med egen gård, og kvinderne længes efter livet på landet - eller vice versa.

Singleparent.dk - hvis du har oplevet at filmen knækker for din date, når du nævner, at du har et barn, så er det her, du skal lede efter din kommende kæreste. For alle har børn og hele præmissen er, at det er fedt.

Victoriamilan.com er til dem, som ikke er bange for at skubbe til de traditionelle opfattelser af forhold og troskab. Siden slår sig blandt andet op på at være stedet, du kan finde din næste affære.