Det er en stor kærlighed, grevinde Alexandra har til Danmark.

Det fortæller hun i forlængelse af et stort interview med BT, hvor hun for første gang står frem og giver sin version af skilsmissen og tiden efter.

For selvom hendes 21 år i landet har budt på to forliste ægteskaber og en stor interesse for hendes privatliv, så er hendes forhold til Danmark intakt.

»Jeg elsker Danmark. Jeg elsker de fire årstider. Mine børn er født her. Mit liv er her. Da jeg midt i tumulten blev spurgt, om jeg ville blive i Danmark, havde jeg slet ikke skænket den mulighed en tanke. Og jeg blev faktisk meget berørt, fordi jeg skal da ingen steder hen. Jeg bliver her,« fortæller hun.

Så du har aldrig fortrudt, du valgte Danmark dengang?

»Nej, nej, nej. Danmark er det bedste sted i verden for ens børn at vokse op. Det er den bedste platform. Det bedste sted i verden at finde gode venner. Værdierne er intakte. Jeg kan ikke understrege, hvor gode venner jeg har, som er min familie her,« fastslår hun og afviser dermed alle eventuelle spekulationer om, at hun skulle være på vej væk.

Du kan få adgang til hele interviewet HER med et abonnement på BT PLUS. Det er gratis de første 30 dage, og der er INGEN binding. Du kan også finde den nærmeste forhandler af BT og købe dagens avis.

Her fortæller grevinde Alexandra blandt meget andet, hvorfor hun fandt det nødvendigt med en lynskilsmisse. Der er også grevinde Alexandras svar på følgende spørgsmål:

  • Hvordan det var at se billeder af Martin Jørgensen sammen med Eva Harlou kort efter bruddet.
  • Hvad hun mente, da hun i forbindelse med skilsmissen sagde, at ’vores værdier blev for forskellige’.
  • Om hun stadig elsker Martin Jørgensen.

Derudover fortæller grevinde Alexandra også om:

  • Prins Felix og prins Nikolais håndtering af skilsmissen.
  • Følelserne omkring hendes første optræden i offentligheden efter skilsmissen.
  • Salg af boliger
  • Hendes anstrengte forhold til Facebook