Flere hundrede mennesker var mødt op på havnen i Tórshavn på Færøerne, hvor kronprinsparret torsdag indledte familiens første officielle besøg. 20-årige Sunnrið Johnsen havde ventet på dagen i månedsvis og fik pludselig et stort ønske opfyldt, da kronprinsesse Mary valgte at holde en lille pause for at give hende et kram.

»Hun læser ugeblade hver uge og har simpelthen glædet sig i flere måneder,« fortæller Randi Thorsteinsson, der er pædagog for Sunnrið Johnsen, der er udviklingshæmmet og har svært ved at tale selv.

Fordi Sunnrið har svært ved at se, havde de to valgt at stille sig lidt væk fra havnen, hvor Kongeskibet Dannebrog lagde til torsdag morgen, og hvor kronprinsparret blev modtaget med flag og musik.

I stedet havde Randi Thortsteinsson og Sunnrið Johnsen taget plads ved Tinganes, der huser de færøske regeringsbygninger, og da kronprinsfamilien var på vej ind for at blive præsenteret for den færøske regering, Landsstyret, spottede både prins Christian og kronprinsesse Mary Sunnrið Johnsen, der stod med et færøsk flag.

Først hilste prins Christian pænt, og herefter kom kronprinsessen hen og gav Sunnrið Johnsen en ordentlig krammer.

»Hun blev helt overrasket,« griner Randi Thorsteinsson, der agerede fotograf under øjeblikket.

»Nu skal vi hjem og kigge på alle billederne,« fortæller hun begejstret.

I dagens anledning havde Sunnrið Johnsen en pæn kjole på, og den var da heller ikke tilfældigt udvalgt.

»Den er selvfølgelig kongeblå,« forklarer Randi Thorsteinsson.

Sunnrið Johnsen er lidt af en royal fan, og således stod hun også klar, dengang også ved Tinganes, da Dronningen sidst besøgte Færøerne.

»Ja, vi fik faktisk taget billeder det samme sted dengang,« forklarer Randi Thorsteinsson, der har svært ved at skjule sin begejstring.

»Jeg er simpelthen så glad på Sunnriðs vegne,« siger hun.

Kronprinsparret og de royale børn er på officielt besøg på Færøerne frem til søndag.