Det er ikke første gang, det sker - Liste P.I.K. er igen blevet bedt om at pakke sydfrygterne og forlade Aarhus Rådhus. Også denne gang på grund af alkohol.

Partiet 'Penge i Kommunekassen' - P.I.K. - forsøgte kort efter, at Nicolai Wammen (S) havde ringet valget af, at komme ind på rådhuset.

Angiveligt for at dele ud af den ramme øl, som spidskandidaten Mikkel Thomsen Weihrauch bar under armen. Det skriver jp.dk.

Kandidaternes indtrængen blev fulgt af kampråbet 'Stem med dit lem', og det blev for meget for  rådhusbetjenten, der allerede i rådhusets vindfang bad de højrøstede unge mennesker om at forlade stedet.

Kandidaterne accepterede bortvisningen og fortsatte gladeligt med deres slagord og diverse sange ude på rådhuspladsen. Dog var de ikke enige i rådhusbetjentens beslutning.

- Vi har ikke fået tildelt et lokale på Rådhuset, skændede Mikke Thomsen Weihrauch til jp.dk. 

Kandidaterne fra Liste P.I.K. fortsætter nu til valgfest sammen med kandidaterne fra Nihilistisk Folkeparti.

Som nævnt er det ikke første gang, at P.I.K.s spidskandidat Mikkel Thomsen Weihrauch er blevet smidt på porten. TV2 Østjylland valgte tidligere i valgkampen at bortvise ham fra en udsendelse, fordi han var fuld og generede de andre kandidater.

Desuden har kandidaterne også i nattens mulm og mørke været rundt og sætte neongule penisklistermærker på modstandernes valgplakater. Det indrømmede de i går.