Benedicte Kiær svarer igen på kritik fra Naser Khader

I fredagens udgave af BT retter den tidligere konservative politiker Naser Khader i en kommentar kritik mod de konservative. Han skriver, at de konservative skal stikke næsen frem og markere sig mere i den offentlige debat, hvis ikke partiet skal ryge ud i glemslen.

Blandt andet kritiserer han de konservatives socialordfører Benedicte Kiær for, at blæse og have mel i munden, efter hun forlod Gentoftekredsen for, at blive borgmesterkandidat i Helsingør kommune.

- Efter at have været en meget usynlig politisk ordfører, har hun nu foretaget en helgardering, så hun, hvis hun ikke skulle blive borgmester, kan fortsætte i folketinget. Det er lidt som at ville blæse og have mel i munden. Det bliver svært at kæmpe helhjertet for en borgmesterpost, når man helst vil folketinget, skriver Naser Khader.

Nu tager Benedikte Kiær til genmæle over for Naser Khader.

- Jeg arbejder stenhårdt på at blive borgmester i Helsingør Kommune. Der har jeg mit hjem og mit liv, og der mener jeg, at jeg kan gøre en forskel som borgmester. Khader, du hverken bor eller færdes dagligt i Helsingør Kommune, og derfor aner du intet om, hvordan det står til her, hvor Det Konservative Folkeparti siden august har fået mange nye medlemmer og hvor vi ingen problemer har med at sammensætte en spændende og stærk liste til kommunalvalget, skriver Benedikte Kiær i et læserbrev til BT.

Hun mener, at Khaders indlæg er under lavmålet, og undrer sig over, hvorfor hun skal stå på mål for Khaders kritik, når der rundt omkring i landet er mange andre folketingsmedlemmer, der også er kommunalbestyrelsesmedlemmer. Hun mener, at Naser Khader bør holde sig til at diskutere noget, han ved noget om.

- Frem til kommunalvalget næste efterår har jeg ikke tænkt mig at rende af posten, men vil passe mit arbejde i Folketinget og kæmpe for at få mest mulig konservativ politik igennem. Det er en rolle, jeg både er stolt af og som jeg håber og tror, vil være et aktiv for Helsingør Kommune. Så enkelt er det, Naser Khader. Og det hjælper måske, hvis du en anden gang skal debattere mit politiske arbejde. Måske du i virkeligheden bare skulle holde dig fra det og så fokusere lidt på egne talenter?, skriver hun.

LÆS HELE KHADERS KOMMENTAR HER