19-årige Ida Amalie er kendt som den frække stripper i TV3's realityserie 'Paradise Hotel', og efterfølgende har hun forsøgt sig med en musikkarriere, men nu trækker hendes tidligere pladeselskab stikket for hendes liv som sangfugl.

Det vakte røre i andedammen, da realitybaben i sin debutvideo 'Her hos mig' valgte at optræde, som vi bedst kender hende - . Det indledte en succesfuld turne landet over med singlen, men nu truer hendes tidligere pladeselskab 'Pink Rabbit Records' med en retssag for kontraktbrud efter, at Ida Amalie har skiftet til selskabet 'Cutshot Records', ifølge realitystjernen.

- Jeg må stoppe med musikken, fordi de ikke vil have, at jeg synger min egen sang mere, fordi de ejer rettighederne, og jeg laver job for det gamle selskab, som jeg ikke har lyst til, og så er det mange penge jeg går glip af. Jeg har tilbudt at købe rettighederne, men de er på tværs, og nu er de ude på at presse flest muligt penge ud af mig efter, at de har hørt, at jeg er indgået et nyt samarbejde, lyder det opgivende fra det unge stjernefrø til bt.dk.


Derfor føler hun, at en musikalsk karriere herhjemme lige nu er meget langt væk og drømmer i stedet om at tage springet til det store udland for at få sin drøm opfyldt om en plads i underholdningsbranchen.

- Jeg har bare lyst til at flytte til udlandet nu og kigger i øjeblikket på lejligheder. Jeg gør det, andre ikke tør, og vil gerne bo i USA, hvor sådan en som Lady Gaga kan gøre sindssyge ting som at troppe op i en kødkjole, så jeg tror, at det ender med, at jeg flytter, siger Ida Amalie.


Ikke nok med, at det tidligere pladeselskab er på nakken af hende, så føler den unge, tidligere pornostjerne, at hun er lagt for had i Danmark efter sin optræden på TV.

- Jeg synes ikke, at der har været andet end jantelov, og folk har ikke behandlet mig særligt pænt. Vi ville jo også fremprovokere en reaktion hos danskerne, og jeg regnede med kæmpesummer af penge, men det har jeg ikke rigtigt fået med mit gamle selskab, siger Paradise-deltageren, der skiftede selskab i håb om at tjene flere penge på sin musik.


Ida Amalies tidligere manager Henrik Nobel har dog ikke meget at sige til den popstjerne han haft i sin stald. Han vil heller ikke bekræfte, at der kommer en retssag.

- Jeg har ingen kommentarer til det på nuværende tidspunkt. Jeg kan først sige mere om et par uger, siger han til bt.dk.

Det er ikke første gang, at Ida Amalie er i konflikt med mennesker omkring hende.