Ugens gæstevært er Iben Maria Zeuthen, der er radiovært på Tal til mig på P1.

Henrik Qvortrup taler med Jes Dorph-Petersen om nye oplysninger i sagen om hans fyring. Dorph-Petersen er meget skuffet over de af hans tidligere kollegaer, der har været involveret i den kontroversielle dokumentar, som TV 2 droppede for et par uger siden.

Du kan høre hele programmet og interviewet med Jes Dorph-Petersen her - det starter efter cirka 14 minutter.

Det er ikke den eneste MeToo-sag, vi har på programmet. Vi hører også et interview, som Ekstra Bladet har lavet med Politikens chefredaktør, Christian Jensen, om sexisme-sagerne på hans avis.

For 20 år siden i dag fik Big Brother premiere i Danmark. Vi taler med en af deltagerne fra dengang, Jill Liv Nielsen, og med værten, Lisbeth Janniche, om, hvorfor programmet blev så stor en succes, at Jill Liv Nielsen stadig er kendt som Dildo-Jill.

Morten Messerschmidt delte i mandags et billede af sin kollega fra Folketinget Sikandar Siddique med en taleboble uden indhold. Han bad så sine Facebook-følgere om at skrive, hvad de troede, at Sikandar sagde. De to debatterer, om det var i orden.

I weekenden døde den legendariske tv-vært Larry King, så vi taler med bestyrelsesformanden for Drive Studios, Keld Reinicke, der har arbejdet på CNN, om hvorfor Larry King blev verdens mest berømte tv-vært.

Til sidst taler vi også med Radio Louds nye digitale direktør, Rasmus Mark Pedersen, om, hvad han vil gøre ved kanalens lave lyttertal. Og så taler vi med chefredaktøren på netavisen Olfi, Peter Ernstved Rasmussen, om et famøst interview i Ritzau med Danmarks forsvarsminister, Trine Bramsen, og den nye forsvarschef Flemming Lentfer - et interview, der gik fuldstændig galt.