I en blanding af regn og sol har otte dages Grøn Koncert søndag endestation i København. Her samles tusindvis af musikglade mennesker i Valbyparken, hvor blandt andet Medina, L.O.C, Christopher og Lucas Graham indtager scenen.

Før koncerten blev skudt i gang klokken 13.00, var Københavns Politi dog lige forbi for at teste sikkerheden på pladsen - blandt andet ved bungy-jump-kranen.

1

»Vi er klar på Grøn Koncert. Bungy Jump er godkendt og afprøvet, så du kan føle dig helt sikker. God fest fra os :-),« skriver politiet på Twitter.

Søndagens Grøn Koncert har dog ikke som de tidligere år vejrguderne med sig. Ifølge DMI vil eftermiddagen bestå af lidt eller noget sol med enkelte byger hist og her. Temperaturerne vil ligge mellem 15 og 18 grader med jævn til hård vind, mens det vil blive køligere, når koncerten lakker mod enden hen på aftenen.

Siden den 16. juli har Grøn Koncert turneret rundt i landet og har været forbi både Kolding, Randers, Aarhus, Aalborg, Esbjerg, Odense og Næstved.

Grøn Koncert har eksisteret siden 1983 og har siden da vokset sig større og større. Den omrejsende fest er nu Nordeuropas største koncertturné og sørger hvert år for en stor pose penge til Muskelsvindfonden.

Programmet på Grøn Koncert ser i år således ud:
Christopher
Turboweekend + Oh Land
Magtens Korridorer feat Østkyst Hustlers
Tina Dickow med Søren Huss
Medina feat. Shaka Loveless og Xander
Lukas Graham feat. Hedegaard og Patrick Dorgan
L.O.C.