Trods markante prisstigninger på billetterne til den nordsjællandske musikfestival »Musik i Lejet« blev partoutbilletterne revet væk på 20 minutter i dag.

Der gik 180 sekunder.

Så hurtigt blev de 8.000 partoutbilletter til næste års musikfestival »Musik i Lejet« udsolgt. Billetterne blev sat til salg fredag kl. 10.

Også endagsbilletterne til festivalens fredags- og lørdagsprogram er udsolgt. Det blev de efter 20 minutter, og 50 minutter efter åbningen af salget, var der blot 300 billetter tilbage til torsdagens program.

»Det er ret vanvittigt. Nærmest hele festivalen er blevet udsolgt på 20 minutter,« siger en overrumplet administrerende leder for festivalen, Kristian Gauengaard.

Den store efterspørgsel gjorde, at festivalens hjemmeside blev lagt ned, og teknikere måtte derfor tilkaldes for at kunne åbne op for handlen igen.

I et forsøg på at tilgodese lokale beboere i Tisvilde, hvor festivalen holdes, har arrangørerne sat 500 partoutbilletter til salg i »Brød og Vin«-butikken i byen. Men også de billetter er der rift om.

»Der er kø lige nu – og den snor sig ned gennem hovedgaden,« fortæller Kristian Gauengaard.

Dyrere billetter

Den store interesse for den nordsjællandske musikfestival kommer til trods for, at »Musik I Lejet« har sat prisen på partoutbilletterne i vejret med over 40 procent.

Således koster en billet til alle festivalens tre dage nu 995 kroner mod 695 kroner i år.

Forklaringen på prisstigningen skyldes ifølge arrangørerne både øgede udgifter til sikkerhed og terrorsikring samt et ønske om et stærkere musikprogram næste år.

»Musik i Lejet« foregår fra 19.-21. juli. Festivalen er vokset markant i størrelse de seneste år og er populær, fordi den forener musikfestival med en afslappet strandstemning.

Sidste år blev billetterne til Musik i Lejet solgt på 72 timer.

Har du fået hørt ugens nye afsnit af BTMX' podcasten 'Vi elsker clickbait'? Download den gratis i iTunes eller lyt med her: