Mennesker mødes og sød musik opstår.

Og for Pernille Loumann og Jacob Falk, der tilsammen kalder sig 'Highboy', har det stået på i 25 år. Så længe har de to nemlig kendt hinanden.

Senere på foråret udkommer duoens første album, der har fået titlen 'Like the Day'. Men allerede nu kan du nyde singlen 'Hush, Hush Harriet' og den dertilhørende video.

»Vi har virkelig taget os god tid til at skrive og indspille de nye numre. For nogle af sangenes vedkommende har vi indspillet dem ad flere omgange og ladet dem ligge i årevis for at vende tilbage til dem,« fortæller Pernille Loumann.

Pernille Loumann fra duoen 'Highboy'
Pernille Loumann fra duoen 'Highboy'
Vis mere

Ifølge duoen selv er musikken inspireret af den amerikanske indiepop tradition og videoen er tydeligvis skabt af folk, der er bekendt med en anden amerikansk produktion, nemlig David Lynch' kultserie 'Twin Peaks'.

»'Hush, Hush Harriet' handler om at omfavne samtlige og derfor også alle de besværlige, irriterende og problematiske sider af ens egen personlighed, og slutte fred med, at de er en del af den man er,« siger Pernille Loumann.

Duoens første ep 'Highboy' udkom i april 2020. Pernille Loumann står for:vokalerne, Jacob Falk spiller guitar, bas og keys og de får hjælp af Mads Beldring bag trommerne.