Anja Dalby er nok ikke som de fleste mødre. I modsætning til mange andre forældre, der har sukket uforstående og rystet på hovedet, mens  deres teenagepiger - og enkelte drenge - tirsdag aften erklærede deres kærlighed til popstjernerne i One Direction i Horsens, tog hun nemlig plads i køen og ventede sammen med sin datter Maia. Med 1D-ørenringe, halskæde og armbånd var hun ligeså spændt på at høre Liam, Niall, Harry og Louis som sin 17-årige teenager. Og kalder sig selv for Danmarks ældste One Direction-fan.

Læs også:

»Jeg så et billede på FB, hvor der står en dame med et skilt bag Harry (Styles, red.), og der står »I’m 79 and my husband doesn’t mind. Harry, call me (Jeg er 79, og min mand er ligeglad. Harry, ring til mig, red).« Kvinden var engelsk, så jeg tænkte, at jeg jo ikke er verdens ældste, men så nok Danmarks ældste fan,« siger den 50-årige Anja Dalby og griner, inden hun bliver afbrudt af datteren Maia, som tager æren for introduktionen til bandet.
»Det var mig, der startede med det, og så rykkede mor egentlig med på musikken, fordi det lød jo meget godt,« siger hun.