Christian Eriksen, Nicki Bille, Mathias Zanka Jørgensen. De kendte spillere fra den danske U21 landshold har været en tur i et pladestudie med den lovende danske rockgruppe The Blue Van.

De danske EM-drenge spiller deres første kamp mod Schweiz lørdag d. 11. juni. The Blue Van har sammen med landsholdspillerne sat musik og tekst til den danske EM-sang 'Young & Proud'. Som det efterhånden er en tradition synger spillerne med på sangen. 
 
- Vi er stolte af vores samarbejde med DBU og landsholdsspillerne, og glade for at blive en del af slutrunden på dansk jord. EM-sangen hedder 'Young & Proud'. Jeg synes, det passer helt perfekt på U21-landsholdet, der jo i den kommende tid skal ud og vise, hvad de står for, siger Steffen Westmark fra The Blue Van.

The Blue Van spiller old-school rock’n’roll dybt inspireret af 60’erne, især navne som Small Faces, Cream og The Who. Eller som B.T.s Steffen Jungersen skrev efter The Blue Vans koncert forleden på Skive Festivalen. Rock'nroll, som vor mor lavede den. Hvis vor mor vel at mærke var med i Rolling Stones

Den nye sang udgives først i dagene op til EM-slutrunden, der starter den 11. juni.

Den danske anfører, målmanden Andreas Bjelland:

- Det er da sjovt og stort at lave en sang, der repræsenterer os som hold – og så med et band som The Blue Van, der jo har lavet en rigtig god sang. Jeg synes, det er en sang, der fanger og indeholder mange af de ting, som holdet står for. Den er moderne, har kant, men er alligevel også en rigtig ’sing a long’!