____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Har du let til pallietter, og drømmer du om vindmaskiner og røg? Kan du fylde Birthe Kjærs røde kjole, eller kan du mønstre en manke på størrelse med Kenny Lübckes?

Så skal du indspille din egen version af et af de klassiske grandprix-hit sammen med TDC.

Annette Heick er din vært, og hun guider dig igennem indspilningen af hits som Birthe Kjærs 'Vi maler byen rød', Emmelie de Forests 'Only Teardrops', Rollo & Kings 'Der står et billede af dig på mit bord', Tommy Seebachs 'Disco Tango' eller Brixx' 'Video Video'.

Du kan selvfølgelig også give den som Basim i Danmarks vinderbidrag 'Cliché Love Song'.Giver du den fuld gas i dette ultimative Melodi Grand Prix, kan du vinde helt fantastiske præmier:

* To VIP-billetter til det gigantiske musikshow på 'Eurovision Island', inklusive to overnatninger på det nyrenoverede og eksklusive Hotel d'Angleterre.

* Eller anden- og tredjepræmien, hvor to personer hver vinder to billetter til Det internationale Melodi Grand Prix, inklusive en overnatning på Nyhavn 71.

* Hver uge trækkes der endvidere lod blandt deltageren om et sæt lækre Scandyna Micropod højttalere.

Under alle omstændigheder bliver det en oplevelse for livet!
Klik her og se meget mere om TDC Grand Prix.

Finalen i den sjove sangkonkurrence afgøres på TDCs store scene i hjertet af 'Eurovision Village' på Gammeltorv i København, så du får en lille fornemmelse af, hvordan grandprix-stjernerne har det, når de optræder.

BT dækker TDCs Grand Prix tæt, så du kommer med garanti også i spalterne - og på BT TV.

Det eneste, du skal have af udstyr, er en computer og et webcam. Men har du ikke det, kan du sagtens deltage alligevel.

TDC Grand Prix er nemlig på Danmarksturné til byer over hele landet. Turneen begyndte i Aarhus i sidste weekend, og i den kommende weekend er det københavnerne, som kan tage i Field's og indspille deres grandprix-hit på TDCs scene.

TDCs Grand Prix Tour:
1. Aarhus, Storcenter Nord 21.-22. Marts
2. København, Field's Klik 28.-29. Marts
3. Kolding Storcenter 4.-5. April
4. Hillerød, SlotsArkaderne 11.-12. April
5. Bornholm, Musikhuzet 16. April
6. Odense, Rosengårdcentret 19. April
7. Aalborg Storcenter 25.-26. April
8. City Vejle 2.-3. Maj
9. København, Eurovision Village, Gammeltorv og Nytorv 4.-10. Maj