Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Selv om Emmelie de Forest er storfavorit til at vinde Eurovision, haler flere og flere lande ind på Danmark.

Ikke mindst Ukraine, der stiller op med 27-årige Zlata Ognevich og sangen 'Gravity'.

Lørdag eftermiddag fik Emmelie de Forets mulighed for at møde sin store konkurrent. Det skete ved et arrangeret møde i Malmø til ære for særligt den ukrainske presse. Og her fik Emmelie de Forest ikke kun mulighed for at møde den ukrainske sangerinde. Hun mødte også den 234 cm høje Igor Vovkovinskiy, der allerede har fået en del omtale, ikke kun her på bt.dk men også i flere udenlandske medier.

Den ukrainske kæmpe, der til dagligt bor i USA, har til opgave at bære sangerinden Zlata Ognevich ind på scenen i Malmø Arena, når hun på tirsdag deltager i semifinalen. Igor Vovkovinskiy fik i 2010 rekorden som den højeste mand i USA. Han er desuden kendt som den største Obama-tilhænger.

- Det var rigtig sjovt at møde dem begge, siger Emmelie de Forest, der i disse dage ikke kun har travlt med at øve sin sang men også at promovere Danmark.

- Jeg talte med Zlata om musik, og hvordan vi begge håndterer presset i de her dage. Og jeg mødte også Igor, der er så sød. Han fortalte, at han er helt vild med min sang, og han hører den hver dag på YouTube. Han rendte også rundt med en badge med det danske flag, siger hun og fortæller, at hun blev lidt overrasket, da hun først så den 234 høje ukrainer.

- Jeg tror, jeg gik ham til navlen. Men selv om han er så enorm, så var det svært at være bange for ham på grund af hans væremåde. Han var simpelthen så rar, siger den 20-årige dansker.

Både Danmark og Ukraine skal deltage i semifinalen tirsdag. Går de begge videre, skal de igen konkurrere ved den store finale lørdag den 18. maj.

Andre læser også