Søndag aften blev den store Eurovision fest for alvor skudt i gang. Det skete, da Sverige var værter ved den officielle åbningsfest.

Festen blev holdt i Malmø Opera, og her deltog den danske delegation med Emmelie de Forest også.

- Jeg har prøvet at gå på en rød løber før, men aldrig en der var så stor og med så mange menneske, sagde Emmelie de Forest til bt.dk, da hun ankom til den 100 meter lange røde løber.

- Det er rigtig sjovt at være med her i aften. Det er en stor oplevelse, sagde hun.

BT

Og der var også rift efter den 20-årige dansker. Da hun ankom til Malmø Opera var der står jubel fra de mange fans, der var mødt op for at få et glimt af de mange grandprix-stjerner. Og det tog Emmelie de Forest næsten en time at gå op ad løberen, da de mange udenlandske journalister gerne ville have et par ord fra hende.

- Jeg har talt med så mange, jeg næsten ikke kan huske, hvor de alle er fra. Men fra både Ungarn, Tyskland, Frankrig, England, Norge. Det har taget rigtig lang tid, men det er bare sjovt. Det er dejligt, at der er så meget opbakning, sagde hun og fortalte, at de mange udenlandske journalister især spørger ind til, hvordan det føles at være storfavorit. Men mange var også interesseret i at høre, hvad hun havde på.

- Jeg har en kjole på fra Designers Remix og sko fra en engelsk hjemmeside, der hedder Asos. Jeg har selv valgt mit tøj, og jeg kan godt lide, at det har et gudinde look, men at det samtidig er naturligt, forklarede hun.

Til det enorme pres, der ligger på hendes skuldre i disse dage som storfavorit, svarede hun:

- Der er intet, der er sikkert. Og derfor koncentrerer jeg mig bare om at gå videre fra semifinalen, og så vi se derefter.

Andre læser også