Scandlines færge mellem Helsingør og Helsingborg. Færgen ´Hamlet ´ på vej ind i Helsingør Havn.
Scandlines færge mellem Helsingør og Helsingborg. Færgen ´Hamlet ´ på vej ind i Helsingør Havn. Foto: Brian Bergmann

To maskerede røvere affyrede skud og slap af sted med flere hundrede tusind kroner i behold på færgen i Helsingborg i aftes. Politiet har stadig ingen spor i sagen.

Det var klokken 19.21 at alarmen kom. To maskerede mænd, iførte motorcykelhjelme, bevæbnede med pistoler og automatiske våben, åbnede ild på færgen Hamlet i havnen i Helsingborg og affyrede kort efter skud mod besætningsmedlemmerne.

- Folk kom løbende bag mig og råbte ”de skyder, de skyder” fortæller en ansat på færgen til den svenske avis Helsingborg Dagblad.

Patrik Prahl fra Helsingborg Politi bekræfter over for avisen, at der blev affyret skud, men at der ikke er blevet rapporteret om menneskelige eller fysiske skader.

Både personale og passagerer var ved at forlade færgen i havnen i Helsingborg, da røverne slog til.

Røverne slap af sted med rigtig mange penge i behold. Politiet har endnu ikke de helt nøjagtige tal, men der er ifølge Helsingborg Dagblad tale om flere hundrede tusinde kroner.

Ifølge politiet tyder alt på, at røverne ikke har været helt alene om gerningen, idet de hurtig kom væk fra stedet og forsvandt ad en flugtvej.

Svensk politi er her til morgen stadig i gang med de tekniske undersøgelser, men har ingen spor i sagen. Derfor søger politiet fortsat i området omkring havnen i Helsingborg. Blandt andet har helikoptere søgt i området i håbet om at kunne finde spor i sagen.

VED DU NOGET. TIP BT.DK PÅ 1929@BT.DK

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.