Alt tyder på, at den 45-årige Karin Barfod fra Ballerup blev dræbt i den drabssigtedes campingvogn

På en mark få kilometer uden Roskilde havde den sigtede i drabet på Karin Barfod sin campingvogn opbevaret på en opbevaringsplads for campingvogne. Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi var det her, drabet på den 45-årige kvinde fandt sted mellem tirsdag aften kl. 19 og onsdag aften i sidste uge.

Den sigtedes campingvogn fjernet

Da BT besøger opbevaringspladsen for campingvogne, det formodede gerningssted, på Koldekildevej mandag, er der et tomt hul blandt de tætpakkede hvide mobile hjem. Midt- og Vestsjællands Politi bekræfter, at de har fjernet en campingvogn.

- Ja, vi har kørt campingvognen til teknisk undersøgelse, fordi alt tyder på, at det er her, drabet er sket, siger Jacob Olsen, leder af den centrale efterforskning ved Midt- og Vestsjællands Politi.

Han bekræfter, at den sigtede i sagen ejer campingvognen, politiet nu undersøger.

- Nu indleder vi en minutiøs teknisk undersøgelse af campingvognen, fordi den sigtede i sagen er ejeren, siger Jacob Olsen til bt.dk.

Karin Barfods lig blev søndag fundet 12 kilometer fra opbevaringspladsen i en container i industrikvarteret Værebro.

Fik adgang med nøgle

Opbevaringspladsen for campingvogne er et aflukket område, men hvis man har en campingvogn stående, har man adgang til området med en nøgle hele døgnet rundt. Området ikke er videoovervåget, så man har endnu ikke fastslået gerningstidspunktet. Derfor efterlyser Midt- Og Vestsjællands Politi vidner, som har set noget usædvanligt i området mellem tirsdag aften kl. 19 og onsdag aften.

- Hvis nogen har set eller hørt noget, hører vi gerne fra dem, siger Jacob Olsen.

Midt- og Vestsjællands Politi kan kontaktes på telefon 46351448.