Siden 22. december har den 37-årige alenemor fra Herlev, Lisa Sofie Andersen, været forsvundet. Også politiet er nu frustreret over, at det stadig ikke er lykkes at finde ud af, hvor kvinden befinder sig.

- Det er rigtig irriterende, men vi kan ikke gøre andet, end det vi gør: Efterforske i alle retninger, afhøre dem der kan vide noget og genafhøre disse mennesker, hvis det er nødvendigt. Godt gammeldags politiarbejde, siger efterforskningsleder fra Københavns Vestegns Politi, Charlotte Skovby.Samtidig afviser Charlotte Skovby, at politiet mistænker bestemte personer for at stå bag en forbrydelse mod Lisa Sofie Andersen, som sidst er set 22. december klokken 16. Her forlod hun sin arbejdsplads på en tandklinik i Herlev.

Lisa Sofie Andersens forsvinden blev først opdaget to dage senere, på juleaftensdag, da hendes tidligere mand kom forbi hendes lejlighed i Herlev for som aftalt at aflevere deres fælles barn til jul.
- Mange folk spørger os, hvordan det dog kan tage så lang tid for os at finde hende. Men det gør den type efterforskningsarbejde altså, siger Charlotte Skovby.Utålmodigheden med politiets opklaringsarbejde i det nærområde Melissehaven i Herlev, hvor Lisa Sofie Andersen bor, har i de seneste dage været udtalt. Adskillige naboer har på egen hånd undersøgt området, ligesom politiet tirsdag fik assistance fra hjemmeværnsfolk i bestræbelserne på at finde frem til Lisa Sofie Andersen.

Finkæmningen af området omkring Lisa Sofie Andersens bopæl har dog hidtil været resultatløs.

- Vi har også modtaget en masse henvendelser i sagen fra offentligheden - blandt andet fra clairvoyante som tilbyder deres hjælp. Desværre er der endnu ingen af henvendelserne, som har vist sig brugbare, siger efterforskningsleder Charlotte Skovby.