Mandag aften brænder det igen på den københavnske vestegn.

Denne gang er der tale om en påsat brand på Guldborgvej i Brøndby. Ifølge bt.dks oplysninger er der sat ild til et skralderum ved et plejehjem. Branden tog hurtig fat, og der er drevet tyk røg ind gennem døre og vinduer på plejehjemmet.

- Der har været to påsatte brande her til aften. En i en grøn container i Brøndby og en anden brand i en skraldespand i Albertslund. Sammenlignet med de sidste par dage er aftenen egentlig startet stille og roligt ud. Men det er stadig to brande for meget, og nu må vi se, hvad der sker resten af natten, siger vagtchef Henrik Andreasen fra Vestegnens Politi.
 
De sidste seks måneder har Københavns vestegn, og særligt Albertslund og Brøndby, været udsat for en række påsatte brande.

Ifølge dr.dk er der tale om intet mindre end 141 påsatte brande siden nytår. Alene i påsken har brandvæsnet og politiet rykket ud mere end 25 gange, og natten til søndag var det nær gået galt, da en påsat brand i et boligkvarter fik fat i et gardin i en lejlighed. Heldigvis var ingen hjemme, og brandvæsnet nåede at stoppe ilden, inden den havde taget fat om hele bygningen.

Andre læser også