Lyt til artiklen
Den 45-årige Karin Barfoed fra Ballerup, der blev fundet dræbt i industriområdet Værebro ved Ølstykke sidst i oktober, blev begravet fredag formiddag.

Det bekræfter en nær veninde til Karin overfor bt.dk.Karin Barfoed blev efterlyst af politiet torsdag den 24. oktober. Allerede dagen efter fandt politiet hendes lig i industriområdet Værebro ved Ølstykke.

En 44-årig mand fra Roskilde-området er sigtet for drabet. Han havde et forhold til den dræbte i perioden op til drabet, og angiveligt ville Karin Barfoed ende forholdet til den sigtede samme aften, som hun blev dræbt.Midt - og Vestsjællands Politi antager, at Karin Barfoed blev dræbt i den sigtedes campingvogn, der var opbevaret på en mark udenfor Roskilde. Campingvognen blev straks sendt til tekniske undersøgelser.

- Vi afventer stadig resultatet af de tekniske undersøgelser, siger den centrale efterforskningsleder hos Midt - og Vestsjællands Politi Jacob Olsen til bt.dk.

Den 45-årige Karin Barfod, der er mor til en otte-årig pige og en 18-årig søn, havde været sammen med den sigtede i nogle få måneder, inden drabet. Af mange beskrives hun sød, lidt naiv og hurtig til at falde for mænd og ikke altid de rigtige.