Unge FCK-tilhængere i voldsomt sammenstød med Brøndby-fans

En gruppe fodboldtilhængere på ialt 25-30 mennesker tørnede onsdag aften sammen på Strøget midt i København.

- Der har været et større slagsmål mellem nogle FCK-folk og nogle BIF'ere ved pubben Irish Rover. Som vi forstod det, så skulle der have siddet nogle tilhængere fra FCK på pubben, da en flok fra Brøndby kom gående udenfor, og så gik det galt. Men da vi kom derned spredtes de for alle vinde som sædvanligt, oplyser vagtchef Jens Kristiansen til bt.dk.

- Der fløj nogle borde og stole gennem luften, og bagefter nogle brosten ude på gaden, siger vagtchefen, hvis mandskab nu efterforsker sagen, kigger videobånd igennem og er i gang med at finde vidner til masse-slagsmålet.

I følge BTs kilder skulle optrinnet have forbindelse til en visning af en dokumentarfilm om det der kaldes 'casuals' i hooligan-miljøet.
'Casuals' er yngre mænd med hooligan-tendenser, der går i klassisk modetøj som Burberry, Stone Island, Prada, Fred Pery, Aquascutum samt andre dyre tøjmærker i forbindelse med deres særlige levestil, hvor de dyrker deres kammeratskab og fodboldhold.

Filmen skulle have været vist i tilknytning til Copenhagen Fashion Week, der finder sted i hovedstaden i denne uge.

Politiet har ikke anholdt nogen i forbindelse med slagsmålet, og der er ikke anmeldelse om tilskadekomne på skadestuerne.
 
Det er der sjældent i forbindelse med hooligan-optøjer, da deltagerne foretrækker at holde myndighederne udenfor de interne slagsmål mellem de rivaliserende grupper, som de ofte forsøger at arrangere på forhånd.